Dit kan niet ontbreken in jouw tuin!

Dit kan niet ontbreken in jouw tuin!

Als je kinderen hebt wil je vast graag de tuin inrichten zodat zij hier lekker in kunnen spelen. Dan kan een trampoline écht niet missen. Het mooie van een trampoline is namelijk, dat het voor jou stiekem ook heel leuk is! Je kunt een trampoline makkelijk zo in de tuin opzetten of mooi ingraven voor wat extra veiligheid en voor een strakkere uitstraling. Maar wat zijn de opties en waar moet je op letten

Verschillende groottes

Er zijn veel verschillende soorten trampolines. Ook in grootte kunnen ze erg variëren. Van een kleine minitrampoline tot een grote trampoline waar je tot vier personen op zou kunnen. Een goede webshop biedt meestal trampolies aan van ongeveer 180cm tot 366cm. Bij twijfel is een middenmaatje vaak een goede keuze. De trampoline 244 is een heel populair model. Als je dus echt niet kunt kiezen is dat vast een goede keuze.

Met of zonder net

Trampolines zijn verkrijgbaar met en zonder net er omheen. Als je jonge kinderen hebt kan het verstandig om een net om de trampoline te nemen voor de veiligheid. Hoewel een trampoline een heel leuk, en vaak veilig, item is voor de tuin kunnen er altijd ongelukjes gebeuren. Een net staat soms wel minder mooi in de tuin, daarom is het met wat oudere kinderen ook een prima keuze om het net achterwege te laten. Zolang er niet met te veel mensen tegelijk wordt gesprongen is het hartstikke veilig.

Bij twijfel, kies een goede winkel

Mocht je er nu echt niet uit komen, omdat er zóveel opties aan trampolines zijn, maak het jezelf dan makkelijker door te beginnen bij de juiste winkel. Als je een leuke winkel kiest met goede service kan je eigenlijk geen miskoop doen. Ik zou etantrampolines.com hier zeker voor aanraden. Zij bieden enorm handige services zoals reparatieservice. Dat is natuurlijk heel fijn om het nieuwe favoriete speelgoed van je kinderen netjes te houden!

Leo Ballemans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *