Een iPad tijdens de verbouwing

Een iPad tijdens de verbouwing

Als je gaat verbouwen, komt een iPad zeker en vast van pas. Je kunt even snel de webshop van de bouwmarkt bezoeken om een bestelling te plaatsen of al je ideeën te bundelen. Van moodboards met kleurstellingen en materialen, tot aan notities of to-do-lijstjes, je hebt ze met een iPad eenvoudig bij de hand. Dankzij het Multi-touchscreen van formaat, heb je net wat meer opties dan met een smartphone, maar ook meer wendbaarheid dan van menig laptop of computer. Kortom, de iPad zal je van veel ondersteuning voorzien voor, na en tijdens de verbouwing.

Echter, om van de beste technieken gebruik te kunnen maken, kun je veelal wel diep in de buidel tasten. Zeker in tijden waarin de prijzen alleen maar verder toenemen. Dit kan beter! En dat vonden ze ook 6 jaar geleden bij Forza.

Refurbished is meer voordeel

Je hebt er vast weleens van gehoord: refurbished. In het geval van een refurbished iPad betekent dit dat de iPad een tweede leven krijgt. In tegenstelling tot tweedehands vindt er bij refurbished een technische controle en opknapbeurt plaats. Er zijn partijen die dit tot een specialisme hebben gemaakt. Zo ook Forza Refurbished. Met een groot gamma refurbished iPhones en iPads is Forza de nummer 1 Apple-specialist van de BENELUX. Dit blijkt mede uit het Keurmerk Refurbished, wat als kwaliteitslabel dient in de refurbished Apple-branche.

Keurmerk Refurbished
Dankzij het Keurmerk Refurbished ben je als klant extra verzekerd van een betrouwbare aankoop. En dat is wel zo fijn. Als gevolg van de gedegen kwaliteitscontroles levert Forza 1 jaar langer garantie dan bijvoorbeeld Apple nieuw. Hierdoor geniet je maar liefst 2 jaar lang van ondersteuning als er onverhoopt iets met de iPad aan de hand is. De garantie geldt ook op de batterij. Dus hierover hoef jij je ook geen zorgen te maken. Vanaf zo’n 200 euro kun je al een refurbished iPad kopen bij www.forza-refurbished.be.

Bestverkochte refurbished iPad

Eén van de meest populaire iPads is de iPad 2018 refurbished. Het is een budgetvriendelijke iPad, welke zeer geschikt is voor alledaags gebruik. De tablet beschikt over alle nodige toepassingen. Zo kun je schrijven en tekenen op het scherm met Apple Pencil. Door deze handige stylus te gebruiken komt jouw creatieve geest nog meer tot zijn recht. Hierdoor is de iPad 2018 geschikt voor ieder type gebruik. 

Op het 9.7 inch beeldscherm wordt iedere taak duidelijk aan je gepresenteerd. Daarbij beschikt de iPad over een camera van HD-kwaliteit. Aan de achterzijde vind je een 8 megapixel camera, waarmee je momenten onderweg goed kunt vastleggen. Aan de voorzijde is de iPad 2018 uitgerust met een 1.2 megapixel camera waarmee je kunt videobellen.

iPad voordelig kopen

Bij Forza kun je voordelig de iPad 2018 refurbished kopen. Daarbij heb je de mogelijkheid om hem uit te proberen. Niet goed? Geld terug. Dat is wel zo fijn.

Naast de refurbished iPad 2018 vind je meerdere iPads bij Forza Refurbished, op www.forza-refurbished.be. Hierdoor is er altijd een iPad die bij jouw marketingbudget past. Welke iPad je ook kiest, je geniet sowieso van 2 jaar garantie en ontvangt de iPad inclusief gratis nieuwe laadaccessoires!

Leo Ballemans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *