Maak een leuke aanbouw

Maak een leuke aanbouw

Grenst er een gedeelte van de tuin aan uw huis dat u niet echt gebruikt? Ideaal voor een verlenging. heb je nog geen idee wat je zou willen aanbouwen? Laat u inspireren door deze blog.

Luxe serre

De wintertuin is ideaal voor een bijgebouw. Het is een fijne plek om in de tuin maar ook binnen te zitten. Het bestaat uit een structuur met veel glas. Glazen wanden en glazen dak zorgen ervoor dat het lijkt alsof je in een tuin zit. Maar je bent gewoon bedekt. Dus in de winter kun je zelfs in de tuin zitten. Het voordeel hiervan is dat de bank in de woonkamer door alle weersomstandigheden niet snel verslijt. U kunt er het hele jaar door kussens op laten liggen. Kasconstructiemateriaal is vaak hout, aluminium of PVC. Hout kan rotten en aluminium is vrij duur. Kies daarom altijd voor PVC. Dit kunstmatige materiaal gaat lang mee en is relatief goedkoop. Hierdoor kunt u tegen een goede prijs een serre bouwen.

Handige bijkeuken

Misschien is de keuken te klein en daardoor rommelig. Dan is het handig om een ​​bijkeuken te bouwen. Dit is slechts een kleine extra woning die op verschillende manieren kan worden gebruikt. De bijkeuken is ideaal voor het opbergen van grote huishoudelijke apparaten zoals vaatwassers, wasmachines en drogers. U kunt de bijkeuken ook gebruiken als lobby voor de achterdeur, waar u een kapstok en opbergruimte voor uw tassen heeft. De bijkeuken is ook een populaire plek om een ​​grote opbergkast te plaatsen zodat keukenkasten niet uitpuilen van al het voedsel. De bijkeuken is dus een zeer functionele toevoeging die uw huis in het algemeen netter en opgeruimder maakt.

Leo Ballemans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *