Vind een baan in de bouw die meer is dan werk

Vind een baan in de bouw die meer is dan werk

Ben je op zoek naar dynamische vacatures in de bouw of de techniek? De enthousiaste intercedenten van een fullservice uitzendorganisatie in Noord-Holland met vestigingen in Zwaag en Heerhugowaard staan voor je klaar! Zij doen hun best om voor jou de beste vacatures te vinden die perfect bij je passen. Op die manier wordt je baan méér dan alleen werk. De intercedenten leren je graag zo goed mogelijk kennen. Staat de vacature waar jij naar op zoek bent niet in het aanbod? Aarzel dan niet om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Wanneer in kaart is gebracht wat jou drijft en waar je naar op zoek bent, lukt het gegarandeerd om in het aanbod aan vacatures in de bouw en de techniek een passende baan voor je te vinden.

Welke vacatures in de bouw en techniek vind je bij een fullservice uitzendorganisatie?

Vacature werkvoorbereider in de bouw;

• Vacature elektromonteur;

• Vacature montagemedewerker;

• Vacature allround technisch medewerker;

• Vacature technisch projectmedewerker;

• Vacature technisch tekenaar.

Een boeiende vacature voor ieder ervaringsniveau

Omdat de werkvelden van de bouw en de techniek zo divers zijn, is er voor iedereen die technisch is aangelegd een boeiende vacature te vinden. Bovendien biedt een veelzijdig uitzendbureau interessante vacatures voor ieder niveau. Start je net met je loopbaan of ben je juist een doorgewinterde vakman? Je hebt altijd de keuze uit een grote diversiteit aan vacatures die naadloos op jouw ervaringsniveau aansluiten.

Een baan die je op het lijf is geschreven

Een fullservice uitzendbureau kent niet alleen haar opdrachtgevers van haver tot gort, maar wil ook jou als werkzoekende graag leren kennen. De intercedenten hebben de missie om je aan een baan te helpen die perfect bij je past. Zij geloven dat een persoonlijke aanpak en een goede samenwerking hen in staat stelt om de juiste kandidaten en bedrijven met elkaar te matchen. In de werkwijze staan resultaatgerichtheid, persoonlijk contact en plezier dan ook voorop. Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Bezoek de uitzendorganisatie dan voor een kennismakingsgesprek. Naast vacatures in de bouw en de techniek vind je daar ook volop vacatures binnen andere branches, waaronder office, installatietechniek en logistiek. Als je op zoek bent naar vacatures voor administratief medewerker, vacatures van installatiemonteur of vacatures voor logistiek medewerker, vind je er dus ook altijd een baan die je op het lijf is geschreven.

Leo Ballemans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *