Waar kun je een Xooon barstoel voor gebruiken?

Waar kun je een Xooon barstoel voor gebruiken?

Heb je altijd al gedroomd van een eigen café in huis? Dan heb je daar barstoelen voor nodig. Bij domo meubelen kun je terecht voor een Xooon barstoel. Deze barstoelen hebben een prachtig design en zijn erg speels. Barstoelen zijn erg veelzijdig. Je kunt een Xooon barstoel dan ook in meerdere ruimtes in je huis gebruiken. In dit artikel lees je waar je een Xooon barstoel allemaal kunt plaatsen.

In je eigen café

Als je aan een barstoel denkt, komt een café waarschijnlijk meteen bij je op. Want als er één ruimte is die volstaat met barstoelen, dan is het wel een café. Als je een kamer over hebt in je huis of misschien wel een lege schuur in de tuin hebt, kan het leuk zijn om deze als een eigen café of bar te gebruiken. Naast een koelkast, biertap en een goede muziekinstallatie, kunnen barstoelen natuurlijk ook niet ontbreken in je eigen café.

Aan het aanrecht

Tegenwoordig zie je vaak barstoelen aan een aanrechtblad staan. Deze worden niet gebruik om op te koken, maar om even gezellig te kletsen. In feite wordt het aanrecht gebruikt als een soort bar. De gastheer of -vrouw is aan het koken, terwijl de gasten al binnen zijn. Om tijdens het koken met de gasten te kunnen kletsen en de gasten comfortabel te laten zitten, zijn barkrukken aan het aanrecht ideaal. Ook kun je deze natuurlijk gebruiken om gezellig met je partner te kletsen tijdens het koken.

Aan de eettafel

Het is niet iets wat je in iedere eetkamer tegenkomt, maar het kan ook erg leuk zijn om lekker hoog te eten. Hier is een hoge tafel voor nodig en – natuurlijk – enkele barkrukken. Een hoge eettafel ziet er chique uit. Aangezien je meestal heel wat uurtjes doorbrengt aan de eettafel, is het belangrijk dat de barstoelen net zo lekker zitten als ‘gewone’ eetkamerstoelen. Kies bijvoorbeeld voor een stoel met een kuip om in te zitten en een armleuning.

Leo Ballemans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *